lézertechnológia                                                                                                               


A Sisma világszerte elismert vállalat az 1961-es alapítása óta a kiemelkedően magas precizitású gépek tervezése és gyártása terén. A független és modern tervező- és termelő szervezetet a Sisma jól képzett humán-erőforrással ötvözi, garantálva a legmagasabb szintű minőséget és széleskörű, azonnali támogatást.

A temérdek tapasztalat és műszaki know-how a hatékony termelékenységgel és innovatív megközelítéssel együtt azonnal reagál a piac változásaira. Ezt segíti elő az egyedi, személyre szabott gépek létrehozásának lehetősége is.

A tervezési és gyártási sokoldalúság a hosszú – több mint 50 éves – út alatt a precíziós mechanika és ipari automatizálás területén a lézerforrások és hegesztő-, jelölő-, 3D- és vágórendszerek meghatározó vállalatává tette a Sisma-t. A Sisma lézereket teljes egészében a vállalaton belül tervezik és fejlesztik. Ideális megoldást jelentenek a minőséget és megbízhatóságot kereső partnerek számára, különösen jó ár/érték arány mellett. Az ügyfelek igényeit ismerve, kérésre egyedi tervezésű megoldások is készülnek.


SWA és SWT mobil lézerhegesztő sorozat - bővebb infó itt

Ezt a sorozatot kifejezetten a szerszám- és formakészítésben használt nagy és kis munkadarabok javítására tervezték. Folyamatos használatra készítve. Ideális eszköz szerszámai tökéletes állapotban tartásához.

Robusztus száloptikás csatlakozásainak köszönhetően a lézersugár nagyon könnyen, flexibilisen továbbítódik szinte veszteség nélkül a gyakorlatilag bármilyen irányba forgatható hegesztőfejbe.


LM-D asztali lézerhegesztő sorozat zárt és nyitott változatban - bővebb infó itt

Ez a sorozat különösen mobil munkaállomás alkalmazásokhoz alkalmas, leginkább kisebb javításokhoz és összekötésekhez használható kiváló eredményekkel.

A lézerrendszer teljes vezérlése érintőképernyős kezelőfelületen történik, de a lézerkamrán belüli vezérlőegységgel is megvalósítható, így a kezelőnek nem szükséges kivennie kezét a kamrából a paraméterek megváltoztatásához.

A lézer kibocsátás, a pulzushossz, az ismétlési ráta és a sugár átmérője könnyen állítható az érintőképernyőn.

Ezen felül a készülék szoftvere tartalmaz egy program menedzsment rendszert, amiben az alkalmazási paraméterek széles köre tárolható.

További jellemzők

• 250 tárolási hely a paramétereknek

• Grafikus kijelző

• Öndiagnózis és önteszt

• Magas minőségű LEICA sztereo-mikroszkóp UV és lézervédelemmel

• Dupla LED-es munkakamra megvilágítás

• Nagynyomású levegő fúvóka a munkadarabok hűtéséhez

• Alacsony zajszint       

                                                                      

Információként foduljon bizolammal szakemberünkhöz: Walter Szabolcs Tel: +36-30-835 9036 E-mail: szabolcs.walter@helvet.hu


Sisma vállalati videó: https://www.youtube.com/watch?v=JRkYOx5uhs8 

Preview of your QR Code