3D LÉZERES FÉMFÚZIÓ TECHNOLÓGIA

Olyan additív gyártási eljárás, melynek során nagyteljesítményű lézert használva, 3D CAD fájl adatainak megfelelően fémport olvasztunk meg 3D tárgyak készítéséhez.

     

 

           mysint 100                      mysint 300 

 

 

 

 

Megnövelt  termelékenység Gyártási rugalmasság
A szabadalmazott Tilting Coater jelentős időcsökkenést biztosít a rétegek kialakításában, mely a termelékenység növeléséhez vezet. Cserélhető hengerek a fémpor gyors és könnyű újratöl- tésére. A ciklus újrakezdési ideje minimálisra csökken. A platform köríves kialakítása megakadályozza a por szétszóródását.
Nyitott rendszer Teljes térfogat non-stop gyártása
Az összes gyártási paraméter és a termelési stratégia teljes mértékben szabadon használható minden egyéni elképzelés megvalósítására. A rendszer az építési ciklus alatt nem igényel semmilyen por újra-töltést vagy ürítést, még teljes teljesítményű nyom- tatás esetén sem.
Tökéletes lézerfúzió Hosszú élettartamú szűrők
Az egyenletes és stabil inert gázáramlás a legjobb olva- dási stabilitást nyújtja, minimális üzemeltetési költségekkel (szabadalmazott). A gép hosszú élettartamú szűrővel van felszerelve, mely csökkenti a szükséges karbantartást.
Alacsony gázfogyasztás Kicsomagoló állomás
Az optimalizált inert gázmenedzsment biztosítja az egyenletes és állandó gázáramlást a fémpor ágy teljes felületén, valamint nagy mértékben hozzájárul a gázfo- gyasztás csökkenéséhez: <0,3 l/percig. A folyamat végén a fel nem használt por, illetve az elké- szült munkadarab eltávolítását segíti egy optimális kicso- magoló állomás.
Nagyhatékonyságú gázszűrők Munkafolyamat monitorozása
Könnyen cserélhető szűrőkkel van felszerelve. A nyitott rendszernek köszönhetően szabadon változtat- hatók a paraméterek, a piacon beszerezhető bármilyen anyaggal használható.
Optimális porfelhasználás Porágy monitorozás
A Dinamikus Túltöltési rendszer kiszámítja a termék előál- lításához szükséges pontos pormennyiséget, ezáltal biz- tosítva az optimális porfelhasználást. A kamerák és a szoftver kombinált használata lehetővé teszi a fúzió minőségének és a folyamat stabilitásának ellenőrzését.

 

 

 

 További információért forduljon bizalommal szakemberünkhöz: 

Walter Szabolcs Tel: +36-30-835 9036 E-mail: szabolcs.walter@helvet.hu